Diana

Ik ben Diana de Boer,getrouwd en moeder van 3 volwassen kinderen en oma van Demi en Harjan. Ook werk ik als ZZP'er  in de thuiszorg bij cliënten met een PGB en her en der voor verschillende organisaties. Hier ben ik tot op heden heel actief in. Ook hier kunt u mij voor inhuren ,mail voor tarieven en deskundigheid in de verpleegtechnische vaardigheden 

Ik ben opgeleid tot docent babymassage bij een CRKBO Geregistreerde instelling welke is aangesloten bij de Vakgroep VSD Shantallamassage. Ik kan je alle stappen en technieken leren die nodig zijn om je kindje een fijne, liefdevolle en verantwoorde babymassage te geven.

Sinds 16 april hebben we een ruimte waar we 2 float baden hebben , daar kunnen we nu alle pakketten welke we aanbieden geven. Zie prijzen en cursussen voor alle informatie hierover.

BabyRelaxJoDi is een  verandert in een Baby Spa en Wellness waar u en uw baby  van harte welkom zijn . 

Jolanda en ik volgen ieder jaar de cursus en bijscholing baby/kinder EHBO en Baby/kinder reanimatie/BHV en alle verpleegtechnische handelingen bij  info@q4care-opleidingen.nl 

 

Per 16-04-2021 is het mogelijk om ook te boeken in onze nieuwe baby wellness 


 
Jolanda

Ik ben Jolanda Koffeman, geboren in 1993, getrouwd, moeder van één klein meisje genaamd Demi en een zoontje genaamd Harjan en woonachtig op Urk. Net als mijn moeder ben ik opgeleid tot gecertificeerd docent babymassage. Ik ga jullie deze techniek leren, die heel effectief is. Deze techniek (Shantalla massage) komt oorspronkelijk uit India en wordt daar al jaren doorgegeven van moeder op dochter. Samen met mijn moeder Diana gaan wij je deze cursussen geven.

Persoonlijk vind ik babymassage erg waardevol en een mooie manier van contact maken met je baby. Ik wil ouders dan ook graag kennis laten maken met babymassage en floaten in onze baby spabaden .

Per 16-04-2021 is het ook mogelijk om te boeken in onze nieuwe baby wellness