Diana

Ik ben Diana de Boer,getrouwd en moeder van 3 volwassen kinderen en oma van Demi en Harjan. Ook werk ik als ZZP'er  in de thuiszorg bij cliënten met een PGB en her en der voor verschillende organisaties. Hier ben ik tot op heden heel actief in. Ook hier kunt u mij voor inhuren ,mail voor tarieven en deskundigheid in de verpleegtechnische vaardigheden 
Ook ben ik per 1-04-2022 trainer van verpleegtechnische scholingen bij q4care Dronten voor helpende/verzorgende/vig en vp . Hiervoor ben ik recent geschoold door q4care.

AGB Code , KIWA, WKKGZ via mail op te vragen, Recente VOG aanwezig 

Ik ben opgeleid tot docent babymassage bij een CRKBO Geregistreerde instelling welke is aangesloten bij de Vakgroep VSD Shantalla massage. Ik kan je alle stappen en technieken leren die nodig zijn om je kindje een fijne, liefdevolle en verantwoorde babymassage te geven.

Sinds 16 april hebben we een ruimte waar we 2 float baden hebben , daar kunnen we nu alle pakketten welke we aanbieden geven. Zie prijzen en cursussen voor alle informatie hierover.

BabyRelaxJoDi is verandert in een privé Baby Spa en Wellness waar u en uw baby  van harte welkom zijn . 

Jolanda en ik volgen ieder jaar de cursus en bijscholing baby/kinder EHBO en Baby/kinder reanimatie/BHV en alle verpleegtechnische handelingen bij  info@q4care-opleidingen.nl 

Per 01-11-2023 is de spray-tan salon uitgebreid met een nieuw pakket :
Madero massage Therapie. Op de instagram van de spray-tan leest u alle informatie hierover.

 

Per 16-04-2021 is het mogelijk om ook online in te boeken in onze nieuwe privé  baby spa en wellness 

 

 


 
Jolanda

Ik ben Jolanda Koffeman, geboren in 1993, getrouwd, moeder van één klein meisje genaamd Demi en een zoontje genaamd Harjan en woonachtig op Urk. Net als mijn moeder ben ik opgeleid tot gecertificeerd docent babymassage. Ik ga jullie deze techniek leren, die heel effectief is. Deze techniek (Shantalla massage) komt oorspronkelijk uit India en wordt daar al jaren doorgegeven van moeder op dochter. Samen met mijn moeder Diana gaan wij je deze cursussen geven.

Ook werk ik gedeeltelijk in de zorg, wat ik ook met veel plezier doe

Persoonlijk vind ik babymassage erg waardevol en een mooie manier van contact maken met je baby. Ik wil ouders dan ook graag kennis laten maken met babymassage en floaten in onze baby spabaden, om zo  je kindje van zijn probleempjes af te helpen door de hydrotherapie wat een float sessie geeft. bv slaap problemen/voorkeurshouding/longproblemen/darmkrampen/onrustige baby,s/slaapproblemen of gewoon voor de ontspanning.   

Per 16-04-2021 is het ook mogelijk om te boeken in onze nieuwe privé babyspa wellness 

 

Ook heb ik een spray-tan salon , zie onze Instagram @spraytanjodi  Deze houden ik voorlopig gescheiden van onze gezellige baby-spa, ik zit wel onder hetzelfde dak als de babyspa .

De salon is heerlijk privé , ik heb je privacy hoog in het vaandel . 
Ik ben professioneel opgeleid tot een goede spray tanner. Mijn moeder heeft deze training ook gevolgd, die valt af en toe ook bij.